Oto Kiralama - Rent a Car

Sunday, March 26, 2006

Kadın İsterse

Starlarin kanali Star TV’de basrollerde Hulya Avsar ve Cihan Unal ile super bir dizi !Guclu bir kadro ve farkli bir hikaye ile Birol Guven’in kaleminden aldatilan bir kadinin hikayesi.

İki cocuk sahibi Canan evliligi eskidikce butun zamanini cocuklarina ayirdigi icin kendini ihmal etmistir. Zaten var olan estetik problemlerine fazla kilolari ve bakimsizligi da eklenince gorunumunu sevimsizlesmistir. Buna karsilik esi Zafer ise cok bakimli bir erkektir. Esine olan ilgisi azaldikca etrafindaki kadinlar dikkatini daha cok ceker ve sonunda asistani Alev’e asik olarak bunca yillik evliligini sona erdirmekte sakinca gormez. Canan kocasinin ihaneti ile bir kadinin basina gelebilecek en buyuk felaketi yasar. Canan’in kotu gunlerindeki en buyuk destekcileri, yillardir evde hizmet veren Fatma ve yakin arkadasi Selin’dir. Esinin ihanetine ugrayan Canan radikal bir karar alir ve estetik ameliyatlarla tepeden tirnaga degisince, artik Duygu kimligi ile Zafer’den intikam alma zamani da gelmis olur.

Yapim: PRİMART,

Proje Tasarim : MinT,

Senaryo : Birol GUVEN

Oyuncular

Hulya Avsar (Canan), Cihan Unal (Zafer), Derya Baykal (Selin), Zerrin Sumer (Fatma), Kazim Aksar (Cavit), Deniz Cakir (Alev), Burcin Terzioglu (Demet: Buyuk kiz), Vildan Atasever (Buket: Kucuk kiz)

dfhnet com